Informasjon fra Trappevask Service AS

Vi følger råd fra folkehelseinstituttet og anbefaler alle våre kunder å gjøre det samme. Link: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Vi har tatt grep internt i selskapet for våre ansatte, kunder og alle beboere i oppgangene vi vasker i. Vi kommer blant annet til å bruke flere mopper per oppganger vi vasker de neste ukene. Vi har nok såpe, mopper, stativ, kluter og produkter til bruk i vårt selskap de kommende månedene.

Vi skal vaske dørhåndtak til inngangsdørene til hver oppgang som en gratis tjeneste til alle våre kunder.

Vi ønsker samtidig å informere alle våre kunder om at det i tiden fremover kan være endringer på klokkeslett eller dager som renholdet foregår på. Dette er fordi flere av våre ansatte har barn som er hjemme fra skole/barnehage og må få hjemmesituasjonen til å gå opp. Vi håper dere har forståelse for dette i tiden fremover til dette roer seg ned. Vi vil vaske hos alle våre kunder uansett.

Styret i Østre Lindeberg Borettslag bøyer seg i "hatten" for Trappevask Service AS og applauderer deres innsats for å hjelpe til med å minske videre overføring av smitte. Oppfordrer alle våre beboere om også å ta sine forhåndsregler for å forhindre smitte.